Tolken & vertalen

Wij zijn gespecialiseerd in consecutief tolken / gesprekstolken Nederlands/Engels-Chinees. Zij worden ingezet tijdens bedrijfsbezoeken, audits, opleidingen, onderhandelingen enz. U bouwt in uw uitleg korte pauzes in waardoor de tolk uw woorden nauwgezet kan overbrengen. Onze tolken hebben doorheen de jaren een ruime tolkervaring opgebouwd in verschillende industriële en dienstensectoren.

U kan bij ons ook terecht voor de vertaling van uw zakelijke en technische documenten van het Nederlands of Engels naar het Chinees en vice versa. Om een optimale kwaliteit te garanderen, werken wij met verschillende Chinese en Belgische vertalers. Vertalingen worden steeds door moedertaalsprekers gemaakt en door een tweede vertaler herlezen.

Wij zorgen ook voor beëdigde vertalingen van officiële Belgische en Chinese/Taiwanese documenten zoals huwelijksakte, geboortecertificaat, diploma, rijbewijs enz. Deze vertalingen worden gemaakt en ondertekend door een beëdigd vertaler. De handtekening van de vertaler wordt gelegaliseerd door de rechtbank van eerste aanleg.

Elke opdracht is anders en tarieven zijn afhankelijk van de techniciteit van de tekst, het totale volume, deadlines enz. Contacteer ons gerust voor een vrijblijvende offerte.